CALL US

+385 (0)998592068

+49 (0)17689297406

SEND US A MAIL

info@polunic.com

OPENING TIME

Pon - Pet: 7:00 - 16:00

Nazovite naz da vam možemo brzo pomoć!

VRŠIMO USLUGE KOMPLETNIH VODOINSTALATERSKIH I GRIJANSKE RADOVA.

Saznajte više

VRŠIMO VAŠE IDEE SA NAŠIM KVALITETNOM I GARANCIJSKIM RADOM

Prenamjene kupaonice obično su više od male obnove, gdje se možda mijenja umivaonik ili kupaonski namještaj. Preuređenje kupaonice je poput renoviranja, tako da jedva da je ostao kamen na kamenu. Počinje s novom zidnom i podnom oblogom, nastavlja se s novom sanitarnom instalacijom i završava s novim sanitarnim elementima poput kade, tuša, umivaonika ili WC-a. Renoviranje kupaonice upotpunjeno je novim kupaonskim namještajem, odgovarajućom rasvjetom i kupaonskim ogledalom.

Saznaj više

Moderni sustavi grijanja global player proizvođača

Suvremeni sustav grijanja mora ispuniti mnoge zahtjeve: mora dobiti sve iz jednog goriva, raditi jeftino i pouzdano i ne smije štetiti okolišu. Iznad svega, alternativni energetski sustavi to mogu učiniti. Ali moderni naftni i plinski sustavi također imaju prednosti. Dajemo pregled različitih tehnologija i objašnjavamo zašto se suvremeni sustav grijanja često oslanja na nekoliko izvora energije.

Saznajte Više

Funkcionalna građevinska tehnologija je neophodna!

Tehnički razvoj čini životni prostor ugodnim za korištenje. Kućna tehnologija uključuje sve fiksne instalacije, opremu, cijevi i vodove koji osiguravaju da kuća "radi" i da se može koristiti udobno, higijenski i energetski učinkovito

Saznaj više

HOT INFO

 • DIZALICA TOPLINE - SVE ŠTO TREBATE ZNATI

O nama

Polunic.com Kućna tehnika iz Piska - planiranje, savjetovanje i provedba
Vaš pouzdani stručni trgovački partner za Omišku i Makarsku rivjeru i okolicu.

Planiranje, savjetovanje, provedba - i 100% kompetentnost, pouzdanost i točnost. To je Polunic.com Kućna tehnika. Oslonite se na naše iskustvo koje nam omogućuje da uvijek pronađemo optimalno rješenje, čak i za zahtjevne izazove - bez narušavanja vašeg budžeta. Redoviti tečajevi osposobljavanja omogućuju nam korištenje najsuvremenije tehnologije kako bismo vam iznova pružili jeftine alternative.

Posljednjih godina uspjeli smo pokazati svoje vještine u planiranju projekata i dokumentaciji u suradnji s brojnim poznatim partnerima. Bez obzira na to jeste li privatni klijent, brinete o javnoj ili poslovno uporabnoj nekretnini - stojimo vam na raspolaganju sa svim svojim znanjem i iskustvom.


Ako nas želite bolje upoznati ili saznati više o našim uslugama, kontaktirajte nas preko mail ili Telefon broja 0998592068!

Grijanje instalacije

Bilo koji dan u bilo koje vrijeme, od 0-24h, garantiramo dolazak unutar 90 minuta na području Omiška i Makarska rivjera. Nazovite odmah naši broj telefona 0998592068 i riješite bilo koji problem s centralnim grijanjem!

Računi za grijanje su vam i dalje previsoki?


Stupanj više u prostoru koji se grije znači dodatnu potrošnju energije i novca. Prema više izvora, povećanje temperature grijanja prostora za 1°C znači 6% višu potrošnju goriva za grijanje. Ako je vaš toplinski sistem dotrajao te trebate postaviti novi ili trebate redovno održavanje toplinskog sistema tu smo da vam omogućimo uštede.

Usluge koje pružamo:

 • Sanacija puknuća instalacije

Sanirat ćemo vam puknuća na instalacijama te vam tako rješiti problem curenja vode iz sistema u stambeni prostor uz sanaciju nastale štete (popravak parketa, farbanje zidova i sl. ) koju je prouzročila eventualna poplava

 • Zamjena starih i postavljanje novih radijatora

Ukoliko ste ikada renovirali ili samo osvježavali prostor sigurno ste se susreli sa problemom starih glomaznih i neestetskih radijatora koji vrlo često nisu efikasni, te dotrajalim cijevima. Naši obučeni majstori rado će vam savjetovati što se novo nudi na tržištu, te vam ponuditi najbolje rješenje za Vaše potrebe.

 • Održavanje i modernizacija kotlovnica

Iznenadni i učestali nestanak tople vode, radijatori koji ne griju kako bi trebali te računi za grijanje koji su sve veći? Problem je najčešće u kotlovnici (bojleru), a naš stručan tim sve će probleme riješiti brzo i efikasno.

 • Servis plinskih bojlera

U tijeku je sezona grijanja, a vaš bojler ne radi ili se neće upaliti? Želite novi bojler?
Imamo rješenje za vas – za novi bojler ponudit ćemo vam veliki popust, a ukoliko zaključimo da vaš stari bojler nije potrebno zamijeniti novim osigurat ćemo vam najbolji mogući servis.

 • Servis dizalice topline

Povećani računi za energiju, potreba za smanjenjem emisija ugljika i niz zahtjevnih zakona pokreću potražnju za alternativnim oblicima grijanja radi poboljšanja energetske učinkovitosti. Dizalice topline zrak-voda idealno su rješenje za povećanje energetske učinkovitosti (COP) i smanjenje cijene grijanja, koristeći zrak kao glavni izvor energije.

 • Sanacije dimnjaka

Sanirati ćemo vaš dimnjak, a u dogovoru s dimnjačarom u mogućnosti smo vam ponuditi i sanaciju starih dimnjaka. Osim sanacija izrađujemo i montiramo nove dimnjake u dogovoru sa dimnjačarom.

 • Postava i održavanje solarnih sistema

Solarni sistemi ekološki su najprihvatljivije rješenje za vaše kućanstvo. Njihovim korištenjem uštedjet ćete energiju od 25% - 60% te na taj način sigurno smanjiti troškove grijanja. Radi velikog broja sunčanih dana tijekom ljeta, konvencionalni sustav grijanja sanitarne vode može se isključiti, čime se uklanja štetna emisija plinova kao nusprodukt sagorijevanja, a postavljanje i održavanje solarnih sistema prepustite nama.

 • Istraživanje mjesta puknuća

Višegodišnje iskustvo i moderna tehnologija omogućuju nam locirati propuštanja na cjevovodima koji opskrbljuju pitkom vodom. Vršimo detekciju puknutih cijevi aparatom za ispitivanje puknuća.

 •  Stručni savjeti

Kako bi smo pomogli strankama riješiti njihove probleme što kvalitetnije i u što kraćem roku, nudimo uslugu stručnih savjeta našeg iskustvenog tima. Usluga je besplatna svim našim prijašnjim i novim strankama.

Što još možemo popraviti i zamijeniti:

 • radijatore

 • radijatorske ventile

 • radijatorske prigušnice

 • cijevi za centralno grijanje

 • zidne i samostojeće kotlove

 • podna i ostala panelna grijanja

 • razdjelnike topline

 • kalorimetre

 • pumpe

 • automatsku regulaciju

 • ventile za “balansiranje” instalacije

 • kemijsko čišćenje grijača

Ekonomični sustavi za grijanje na plin, ulje, drva i dizalice topline ubuduće će ostati glavna tema u proizvodnji topline. Da bismo unijeli toplinu u vaš životni prostor, oslanjamo se na vrhunske radijatore, sustave poda i poda. Pomoću inteligentnih sustava skladištenja topline možemo smanjiti trenutne operativne troškove vašeg sustava grijanja. Tako da čak i nakon polugodišnje ljetne pauze, vaš sustav grijanja u potpunosti funkcionira u hladnim mjesecima, nudimo profesionalno održav

Vodo instalacije

Bilo koji dan u bilo koje vrijeme, od 0-24h, garantiramo dolazak unutar 90 minuta na području Omiška i Makarska rivjera. Nazovite odmah naš broj telefona 0998592068 i riješite bilo koji problem s vodovodom!

Puknuća cijevi spadaju među najčešće probleme s vodovodom. Nekad je problem u dotrajalim cijevima, ali to ne znači da se i u novim stambenim objektima ne mogu pojaviti isti problemi.
Nakon detaljno odrađenog detektiranja mjesta izbijanja vlage u prostoru ili procurenja, koje vršimo termovizijskom kamerom ili geofonom ispitat ćemo mjesto oštećenja, a uređajem na šum i koleratorima čak i mjesto mikro procurenja.
Tada na red dolazi sanacija puknute ili probušene cijevi.
Bez obzira o kojim dimenzijama cijevi se radi, da li je riječ o jednoj ili više cijevi te od kojeg su materijala sačinjene, u mogućnosti smo riješiti svaki od navedenih problema.

Usluge koje pružamo:

• sanacija puknuća vodovodnih instalacija u stambenom prostoru


• zamjene vertikala dovodne instalacije po etažama komplet sa probojima na svakoj etaži, te svim potrebnim završnim radovima kako bi sve doveli u prvobitno stanje


•razvod dovodnih instalacija od vertikale, uključujući i priključenje na vertikalu, do svih potrebnih novih razvodnih mjesta (sudoper, umivaonik, sanitarni čvor itd.), bez obzira na udaljenost razvodnog mjesta od vertikale, komplet sa svim potrebnim završnim radovima kako bi sve doveli u prvobitno stanje

•rekonstrukcija temeljnog razvoda - od vodovodnog okna do ulaska u objekt, komplet sa svim potrebnim završnim radovima kako bi sve doveli u prvobitno stanje

 Što još možemo popraviti i zamijeniti?

 • miješalice ( jednoručne, dvoručne, termostatske, podžbukne )
 • vodokotliće ( klasične i ugradbene )
 • ventile
 • aqua ispirače
 • umivaonike
 • kupaonske blokove
 • WC školjke
 • sudopere
 • sifone
 • hidrofore
 • prepumpne uređaje

Priprema vode

U nas voda je tvrđa nego što bi trebala biti (19-22°dH). Iako je dobra za piće i korištenje za kućanske poslove, spuštanjem vrijednosti na optimalne poboljšat ćete kvalitetu života, rezultate prilikom pranja rublja, a nestat će i kamenac te “žuta voda” koja ostavlja tragove na sanitarijama.

Stručni savjeti

Kako bi smo pomogli strankama riješiti njihove probleme što kvalitetnije i u što kraćem roku, nudimo uslugu stručnih savjeta našeg iskustvenog tima. Usluga je besplatna svim našim prijašnjim i novim strankama.

U sanitarnom sektoru specijalizirani smo za kompletne kupaonice, kupaonice bez prepreka, kuhinjske i kupaonske armature, kao i prostore za tuširanje i kupanje. Također osiguravamo čistu i higijensku pitku vodu putem profesionalnih ispitivanja legionele. Uvijek idemo u korak s vremenom i već gledamo u budućnost sa svojim tuš kabinama.

Odvod instalacije

Bilo koji dan u bilo koje vrijeme, od 0-24h, garantiramo dolazak unutar 90 minuta na području Omiška i Makarska rivjera. Nazovite odmah naši broj telefona 0998592068 i riješite bilo koji problem s kanalizacijom!

 Strahujete zbog začepljenja kanalizacijskih odvoda u vašem objektu zbog dotrajalosti ili ste imali neugodna iskustva kada vam se takvo što dogodilo?
Problemi s kanalizacijom zasigurno predstavljaju opasnost za Vašu imovinu i zdravlje Vas i vaših bližnjih prije svega.

Usluge koje pružamo:

 •  Ispitivanje kanalizacijskih cijevi na nepropusnost i protočnost

Lociranje svih nepravilnosti i mogućih proboja cijevi kako bi se ciljano izvršile sanacije te održalo zadovoljavajuće stanje cjevovoda i njegova protočnost.

 • Snimanje kanalizacijskih cijevi kamerom

Nudimo uslugu snimanja instalacije pomoću kamere za snimanje kanalizacije. Nakon obavljenog snimanja instalacije, svaki korisnik usluge dobiva snimljeno izvješće o zatečenom stanju na CD-u ili USB-u.

 • Izmjena starih odvodnih cijevi

U nekom trenutku pojedine cijevi u Vašem stambenom prostoru morat će se zamijeniti novima. Naše usluge u tom pogledu su besprijekorne kao i renomirani proizvođači čije cijevi koristimo - Alpro att, Geberit ili Vargoterm.

 • Odštopavanje kanalizacije

Pružamo usluge odštopavanja svih vrsta odvodnih cijevi ( od fi 32 do fi 400 ) motornim ili ručnim sajlama, te visokotlačnim strojem za odštopavanje.

 • Odmašćivanje sustava odvodnje

Ukoliko se žele izbjeći problemi s nakupljanjem masti na odvodima, u mogućnosti smo vam ponuditi poseban program kemikalija za borbu protiv masti i ostalih uzroka začepljenja.

 • Održavanje prepumpnih postrojenja

Izvodimo prepumpne stanice oborinskih ili fekalnih voda, sa ili bez separatora.

 •  Izmjena starih odvodnih cijevi

U nekom trenutku pojedine cijevi u vašem stambenom ili poslovnom prostoru morat će se zamijeniti novima. Naše usluge u tom pogledu su besprijekorne kao i renomirani proizvođači čije cijevi koristimo - Alpro att, Geberit ili Vargoterm.

 • Stručni savjeti

Kako bi smo pomogli strankama riješiti njihove probleme što kvalitetnije i u što kraćem roku, nudimo uslugu stručnih savjeta našeg iskustvenog tima. Usluga je besplatna svim našim prijašnjim i novim strankama.

  

 Što još možemo popraviti i zamijeniti?

 • sifone

 • brtve

 • postojeće instalacije

 • puknuća cijevi

 • odvodne cijevi strojnim odčepljivanjem

 • nove instalacije za odvodnju od najsuvremenijih materijala

 • problemi s neugodnim mirisima u kupaonici ili kuhinji

 • ugradnja nepovratnih ventila u slučaju vraćanja vode uslijed velikih kiša

Klima instalacije

Održavanje split klima uređaja (jedna jedinica)

održavanje i ispitivanje nepropusnosti
na klima uređajima

Moderan klimatizacijski sustav zahtijeva redovno održavanje kako bi održao svoju energetsku učinkovitost, radnu sigurnost i zaštitio Vaše zdravlje, što Vam ovdje želimo ponuditi.

Nudimo održavanje, popravke i servis svih klimatizacijskih sustava u okruzima Dalmacije.

Naše održavanje uključuje sljedeće usluge:

• Čišćenje vanjske jedinice uključujući izmjenjivač topline, lopatice ventilatora i unutrašnjost
• Čišćenje unutarnje jedinice uključujući filter zraka, lopatice ventilatora i posudu za kondenzat
• Čišćenje i provjera pumpe kondenzata (ako postoji)
• Ispitivanje curenja rashladnog sredstva prema EU-ChemKlimaschutzV ako je potrebno
• Vizualni pregled instalacije zbog oštećenja, npr. B. izolacija i kabeli
• Izrada dnevnika ispitivanja i održavanja

Naše cijene uključuju putne troškove i troškove rada, sredstva za čišćenje i dezinfekciju.
Nedostaci uočeni tijekom radova na održavanju bit će otklonjeni na zahtjev uz poseban račun.

Naše paušalne cijene održavanja izračunavaju se na temelju izračuna udaljenosti od nas (Pisak) do vas,
te broj pojedinačnih sustava.

Jedan sustav uključuje 1 x vanjsku jedinicu i 1 x unutarnju jedinicu.

Imate više ili veće sustave ili ste udaljeni više od 200 km? - Pošaljite nam svoj upit.

Najam auto dizalice dolazak i radni sat 50 € (376,73 kn ) + PDV
(AUTO DIZALICA POTREBNA ZA MONTAŽU VANJSKE JEDINICE IZNAD 3 METRA VISINE)

Ukoliko je montaža klima uređaja zahtjevnija od normativa dodatni radovi se naplačuju po cijeniku.
POLAGANJE PRED INSTALACIJE
Usluga podžbukne montaže ne uključuje štemanje žlijebova i žbukanje istih.
Cijena instalacije do 4,2 kw uređaje 1 m = 25,00 € ( 188,36 kn )
Cijena instalacije od 4,2 do 6 kw uređaje 1 m =25,00 € ( 188,36 kn )
Cijena instalacije od 6 do 7  kw uređaje 1 m =25,00 € ( 188,36 kn )
Cijena proboja fi 50 do 500 mm dubine= 25,00 € ( 188,36 kn )
Cijena XL nosača vanjske jedinice i montaže istog= 25,00 € ( 188,36 kn )
Cijena XXL nosača vanjske jedinice i montaže istog = 25,00 € ( 188,36 kn )
Cijena štemanja po dužnom metru bez pdv-a:
– beton 150,00 kn 25,00 € ( 188,36 kn )
– bloketa 20,00 € ( 150,69 kn )
– cigla 20,00 € ( 150,69 kn )
– siporeks 20,00 € ( 150,69 kn )DEMONTAŽA  KLIMA UREĐAJA

Demontaža unutranje i vanjske jedinice  klima uređaja  85€ ( 640,43 kn ) 
U  cijeni nije uračunata uporaba auto-dizalica ili skele .
Izvid prostora se naplaćuje 50 €   ( 376,73 kn )  te se nakon izvida smanjuje cijena uređaja ili montaže.
Obaveze kupca
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i funkcionalnost te ista odmah reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio i montirao, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće!
U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio u eHome bez isporuke kupcu i sl.) eHome.hr ne preuzima odgovornost na „prvi rizik” i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO: Ako montaža nije izvršena  u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!

 

Naplata za privatne korisnike (nove kupce) se odvija nakon završetka održavanja u BAR/EC, za pravne osobe po fakturi koja dospijeva na naplatu neto u roku od 5 dana.

Lista Cjenik

Najčešći kvarovi za hitne intervencije.

1. Odštopavanje
Dolazak montera na mjesto kvara po prijavi i pripremno završni radovi  / paušal 48,95 €
Odštopavanje wc školjke bez demontaže 40,95 €
Odštopavanje wc školjke s demontažom 48,95 €
Odštopavanje kuhinjskog ili kupaonskog odvoda motornom sajlom 48,95 €
Polazak iz garaže punjenje vodom i odštopavanje instalacije strojem Woma / sat 88,95 €
Snimanje kamerom odvodne instalacije / sat 138,95 €
Paušal za usluge izvršene u DEŽURSTVU 50%
Ostale usluge cijena na upit.
2. Centralno grijanje
Dolazak montera na mjesto kvara po prijavi i pripremnozavršni radovi / paušal 48,95 €
Dolazak montera na mjesto kvara po prijavi i pripremno završni radovi,  prevencija curenja (sitni popravak) / sat  54,95 €
Sanacija puknute ili probušene cijevi od materijala bakar, pex, zelena plast. Do veličine ¾“ sa potrebnim razbijanjem / kompl

Cijena na upit

Autogeno varenje crnih cijevi

Cijena na upit

Zamrzavanje cijevi do ¾“ / kom

68,95 €

Zamrzavanje cijevi do 1“ / kom

88,95 €

Istraživanje puknuća termovizijskom kamerom / kompl

384,95 €

Ostale usluge cijena na upit
3. Vodovod
Dolazak montera na mjesto kvara po prijavi i pripremno završni radovi  / paušal 48,95 €

Dolazak montera na mjesto kvara po prijavi i pripremno završni radovi,  prevencija curenja (sitni popravak) / sat 

54,95 €

Istraživanje puknuća cijevi geofonom

138,95 €

Sanacija puknute ili probušene cijevi od materijala bakar, pex, zelena plast. Do veličine ¾“ sa potrebnim razbijanjem / kompl

Cijena na upit

Ostale usluge cijena na upit.

4. Klima

Dolazak montera na mjesto kvara po prijavi i pripremno završni radovi  / paušal

48,95 €

Dolazak montera na mjesto kvara po prijavi i pripremno završni radovi,  prevencija punjenje feronom (sitni popravak) / sat 

54,95 €

Usluga montaže klima do 3,5 kW uređaja uključuje: 

 • jedan proboj zida - cigla do 50 cm ili beton do 30 cm debljine
 • izradu do 3 metra duljine instalacija između unutarnje i vanjske jedinice izvedenih od predizoliranih bakrenih cijevi i elektro instalacija bez uporabe skele ili auto-dizalice
 • PVC kanalice 60×60 mm za instalacije do 3 metra duljine - nadžbukno
 • PVC kanalice 15×15 mm i kabel elektro napajanja do 3 metra duljine - nadžbukno
 • par odgovarajućih pocinčanih nosača za montažu vanjske jedinice
 • do 3 metra cijevi za odvod kondenzata, slobodnim padom u pripremljeni odvod
 • spajanje el. napajanja na postojeću električnu instalaciju
 • potrošni materijal (izolacijska traka, vezice, silikon, gips i ostali potrebni potrošni materijal za navedenu montažu)
 • puštanje u rad, ovjeru Jamstvenog lista i obuka korisnika o korištenju klima uređaja

248,95€

Usluga servisa klima uređaja uključuje:

 • skidanje maske unutarnje jedinice
 • čišćenje isparivača kemijskim sredstvima
 • čišćenje kade kondenzata
 • čišćenje odvodnog crijeva kondezata 
 • čišćenje turbine
 • kontrola elektromehaničkih sklopova
 • kontrola plinske i elektroinstalacije
 • po potrebi ulaganje tableta u kadu kondezata
 • tretiranje uređaja antialergijskim i antibakterijskim sredstvima

52,95 €

Montaža Klima Uređaj od 3,5 kW na Pripremljenu Instalaciju uključuje:

 • spajanje unutarnje i vanjske jedinice na postojeću instalaciju   
 • par odgovarajućih pocinčanih nosača za montažu vanjske jedinice 
 • spajanje el. napajanja na postojeću električnu instalaciju
 • potrošni materijal (izolacijska traka, vezice, silikon, gips i ostali potrebni potrošni materijal za navedenu montažu)
 • puštanje u rad, ovjeru Jamstvenog lista i obuka korisnika o korištenju klima uređaja

312,95€

Ostale usluge cijena na upit.

5. Čišćenje
Čišćenje i dezinfekcija prostora nakon poplave Cijena na upit

Ispumpavanje i usisavanje prostora

Cijena na upit

Ostale usluge cijena na upit.


Dežurstvo počinje radnim danom (ponedjeljak do petka) iza prve (16:00h) , a završava početkom rada prve smjene (8:00h), subota, nedjelja i državni praznici smatra se dežurnim danima, u nara-vi, to je prekovremeni rad. Kolokvijalno, dežurstvo je specifičan oblik rada s organizacijskog aspekta. Dežurni preuzima određene obveze i prava izvan redovitoga radnog vremena kad hladni pogon u poduzeću ne radi. Prije dolaska na objekt u vrijeme dežurstva stranka se upozorava na povećane troškove koji proizlaze radom u dežurstvu! Cijene na sve usluge izvršene u dežurstvu uvećavaju se za paušal u iznosu od 50% cijene usluge izvršene u redovno radno vrijeme!

“Prilikom gradnje nove kuće, ali i kod sveobuhvatne adaptacije, posebno je vrijedno pripaziti na građevinske usluge.”

 • UI Designer

  Coming soon

  Sekretarica

  UI Designer

  Coming soon

  Coming soon

 • UI Designer

  Coming soon

  Coming soon

  UI Designer

  Darko Polunic

  CEO

  UI Designer

  Coming soon

  Coming soon

 • UI Designer

  Coming soon

  Coming soon

  UI Designer

  Coming soon

  Coming soon

  UI Designer

  Coming soon

  Coming soon

Ko smo mi?

Upoznajte cijeli tim

Mi smo snažan i strastven tim s kvalificiranim specijalističkim znanjem.

Zašto odabrati nas!!!

SITNI POPRAVCI, ZAMJENA PIPE,
MONTAŽA SANITARIJA, MONTAŽA TUŠ
KADE,MONTAŽA TUŠ KABINE

Obrađujemo samo kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača

Pridržavamo se EU certifikata i DIN standarda

99% Success Rate

Jamčimo zadovoljstvo kupaca kroz godine majstorskog umijeća

Koristi se samo najbolji materijal

Internationalni brandovi materijala

Its me

100% Happy Client

Želimo da kupci budu zadovoljni

Stručni radnici

Naši zaposlenici su obučeni i ažurni

24/7 Customer Support

Za vas smo uvik tu

Šta kaže naša Mušterija!!!

Image

PARTNERS

Information

Obrt za grijanje i hlađenje Polunić
Vlas. Darko Polunić
Put vrulje 104
Omiš-Pisak, Hrvatska
OIB: 61187500236
+385 (0)998592068
info@polunic.com